Ομιλίες

Η ομάδα του GI Endoscopy (Ηλίας Σκοτινιώτης / Θάνος Σιούλας) συμμετείχε ενεργά με ομιλίες στη 17η Επιστημονική Εκδήλωση της Επαγγελματικής Ένωσης Γαστρεντερολόγων Ελλάδας (07/08.12.2019)

Ομιλίες

Συμμετοχή στο 39ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γαστρεντερολογίας με ομιλίες για τις μεθόδους διάγνωσης και διαφορικής διάγνωσης των κυστικών νεοπλασμάτων του παγκρέατος (Ηλίας Σκοτινιώτης) και την πρόληψη και αντιμετώπιση των επιπλοκών στην ενδοσκόπηση χοληφόρων – παγκρέατος (Θάνος Σιούλας).

Ομιλίες

Συμμετοχή στην Επιστημονική Ημερίδα του Δ.Θ.Κ.Α. ΥΓΕΙΑ με ομιλίες για το ενδοσκοπικό υπερηχογράφημα στις κακοήθεις παθήσεις του παγκρέατος (Ηλίας Σκοτινιώτης) και τη νόσο Crohn (Θάνος Σιούλας).

ESGE Days 2019

Οι ιατροί του GI Endoscopy (Ηλίας Σκοτινιώτης και Θάνος Σιούλας) συμμετείχαν ενεργά στο ESGE Days 2019 στην Πράγα με παρουσίαση ePoster και προφορική ανακοίνωση πολυκεντρικής μελέτης.

Ομιλία

Ομιλία του κου Αθανάσιου Σιούλα με θέμα “Η θέση των προβιοτικών στη σύγχρομη γαστρεντερολογία”. 1η Επιστημονική Ημερίδα Γαστρεντερολογικής Κλινικής Νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ, 22.03.2019.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Απονομή τίτλου Διευθυντή

Μετά από πρόταση του Επιστημονικού Συμβουλίου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Δ.Θ.Κ.Α. ΥΓΕΙΑ απένειμε στις 05.03.2019 στον κύριο Ηλία Σκοτινιώτη τον τίτλο του Διευθυντή της Γ΄Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου.

Δημοσίευση εργασίας

Δημοσίευση εργασίας του κου Α.Σιούλα με τίτλο «The profile of patients receiving public and private surgical services in Greece during the economic crisis: a comparative study» στο περιοδικό Annals of Translational Medicine (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/30788352).

Προεδρείο

Προεδρείο κου Η.Σκοτινιώτη σε διάλεξη με θέμα: “ Παρόν και μέλλον της ενδοσκοπικής υποβλεννογόνιας εκτομής” (8.12.2018)

 

Ομιλία

Ομιλία κου Α. Σιούλα με θέμα «Πολύποδες δωδεκαδακτύλου» 38ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γαστρεντερολογίας (8.12.2018)

 

VIDEO-παρουσιάσεις

 2 video-παρουσιάσεις της ομάδας μας με τίτλους “ΚΑΘΕΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΛΑΒΙΔΑΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΟΥ ΣΕ ΕΝΔΟΕΚΚΟΛΠΩΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΥΜΑΤΟΣ VATER: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2 ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ” και “ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ ΑΠΙΟΥΣΑΣ ΕΛΙΚΑΣ ΜΕ ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ DOUBLE PIGTAIL STENT”. 38ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γαστρεντερολογίας (7.12.2018)

1 2 3

Search

+